✔ 24/7 koeriersdienst

✔ Spoedritten beschikbaar

✔ Zowel Nederland als Europa

RUWA Koeriers staat graag voor u klaar met volledig verzorgde pendelritten. Deze ritten worden vaak gereden naar dezelfde locaties en hebben vaste routes. Daarnaast worden de goederen op vaste tijdstippen opgehaald en geleverd en gelden er vaste prijzen. Zo weet u als klant precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan! Een voorbeeld van een pendelrit is dat er goederen van de opslag naar een winkel worden gebracht.

Neem hier contact op voor meer informatie

Neem contact op

Uw pendelritten zijn volledig verzorgd

Pendelritten kunnen veel tijd in beslag nemen. Daarom snappen wij dat u deze klus wilt uitbesteden aan een specialist. Wij verzorgen graag het gehele proces voor u. Zo rijden we naar de afgesproken locatie, bijvoorbeeld een opslag, en halen we de goederen op. Deze vervoeren we vervolgens naar de tweede locatie, bijvoorbeeld uw winkel. Wanneer u nog speciale wensen heeft of als er zaken zijn waar we rekening mee moeten houden tijdens de pendelritten, kunt u dit altijd aan ons doorgeven. Het leveren van een goede service staat bij ons voorop! Heeft u goederen die met spoed bezorgd moeten worden? Ook dat is mogelijk bij ons.

Bel, mail of vraag online een offerte aan

Heeft u niet de tijd of de middelen om uw goederen te vervoeren naar de juiste locatie? Schakel ons dan in voor het verzorgen van uw pendelritten. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken we de mogelijkheden. Ook worden de locaties, tijdstippen en prijzen doorgenomen. Vooraf wordt er dus een plan opgesteld en overleggen we alles met u. Heeft u binnenkort al vervoer voor een pendelrit nodig of heeft u interesse in een distributierit? Geen probleem, ook dit is mogelijk bij ons!. Wilt u meer informatie? Bel ons dan op 06 11001519, stuur een e-mail naar info@ruwakoeriers.nl of vraag een offerte aan via de website.