✔ 24/7 koeriersdienst

✔ Spoedritten beschikbaar

✔ Zowel Nederland als Europa

Onze bezorgdienst biedt verschillende diensten aan voor verschillende soorten pakketten of ander transport. Zo verzorgen wij voor diverse klanten distributieritten. Dit zijn ritten die starten met een volle lading. Vervolgens wordt de inhoud van deze lading op diverse locaties gelost totdat alles bezorgd is. Er zijn altijd meerdere stoppunten en bezorgadressen. Vaak wordt er bij een distributierit vanaf één plek producten vervoerd naar meerdere adressen. Dit kan bijvoorbeeld een distributiecentrum zijn.

Neem hier contact op voor meer informatie

Neem contact op

Onze bezorgdienst neemt uw werk uit handen

Onze bezorgdienst is voor allerlei soorten distributieritten in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan het bezorgen van displays op twintig à vijfentwintig adressen of juist het leveren van schoolattributen op veertig of vijftig adressen. Doordat er vaak veel afleveradressen zijn, neemt een distributierit veel tijd in beslag. Daarom snappen wij dat u dit wilt uitbesteden aan echte professionals. Dat is het moment waar wij komen kijken. Wij halen de goederen bij u of uw bedrijf op en leveren het bij de door u doorgegeven adressen op de door u gewenste tijd. Laat het werk aan onze bezorgdienst over, zodat u niet zelf op pad hoeft en tijd heeft voor andere belangrijke zaken!

Vraag een offerte aan of neem contact op

Bij het hele proces van een distributierit gaat onze bezorgdienst zorgvuldig te werk. We zijn flexibel en werken service- en oplossingsgericht. Daarnaast bezorgen we niet alleen in Nederland, maar ook voor leveringen in Europa schakelt u ons gemakkelijk in. Dit allemaal voor een voordelige prijs! Daarnaast bieden we nog andere diensten, zoals pendelritten en spoedritten aan. Wilt u weten wat uw distributierit gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Voor andere informatie of vragen, belt u naar 06 11001519 of stuur u een e-mail naar info@ruwakoeriers.nl.